Fotografije koje nadjačavaju riječi

  02 August 2018
Virpazar Virpazar Saša Čolović

Saša Čolović, fotograf amater i veliki ljubitelj prirode u fokusu ima fotografisanje prirodnih ljepota Crne Gore, da se često možemo zapitati da li se ovi veličanstveni predjeli zaista nalaze u Crnoj Gori.

Svoj dar za fotografiju, otkrio je radeći kao policajac na granicu, okružen prirodim ljepotama koje su mu svakodnevno budile inspiraciju. Možda će zvučani nevjerovatno, ali sve svoje fotografije radi isključivo sa mobilnog telefona.

Kotor

Kako kaže Saša, mobilni sa kojim je napravio prve korake u fotografisanju je N95, a onda je iz godinu u godinu, sa razvojem tehnologije iste mijenjao za novije generacije. Trenutno fotografiše sa Huawei P10+.

Radanovići
                                                                                                 Rafailovići

Ukazuje na to, da je fotografisanje sa mobilnog telefona mnogo zahtjevnije, kako bi krajnji rezultat bio kvalitetna fotografija.

Petrovac

Na kraju, ostaje nam samo da se zapitamo šta bi ovaj nadareni fotograf koji ima nevjerovatno oko za fotografije uradio sa profesionalnom opremom.

Durmitor
                                                                                                 Durmitor

Park Vodice, Pljevlja

Tijana Lopićić

Svuda je i nigdje, jedinstven spoj nespojivog kroz dijametralne oblasti, gdje sa lakoćom spaja strogu poslovnost kroz ekonomiju i informacione tehnologije sa raspuštenom  kreativnošću kroz pisanje poezije i proze.

Osnivač i izvršni direktor marketing agencije i magazina "KREACIJA".

Login to post comments

Popularno

Najnovije

Newsletter

Tag Cloud