III sajam audio uređaja, opreme i nosača zvuka

  Tomo Marković 02 October 2019

Ovogodišnji sajam pod nazivom "3.Sajam audio uređaja, opreme i nosača zvuka" - Podgorica 2019. je međunarodnog karaktera i održava se u TC Delta City Podgorica, 05. i 06. oktobra 2019.god.   

 Teme ovogodišnjeg sajma su:

  • Izložba vintage uređaja i opreme
  • Izložba novih audio uređaja i opreme
  • Umjetnička izložba omota gramofonskih ploča
  • Velika berza ploča
  • Dvodnevni DJ program koji vodi FM Mirda
  • Muzička literatura, knjige, katalozi, brošure, posteri
  • Rukotvorine na temu muzike

 

Na sajmu će biti predstavljeno više od 200 audio vintage uređaja, preko 50 gramofona, desetak magnetofona, više desetina pojačala, mnošto gramofonskih ploča - berza koja će biti najveća do sada oko 10 000 ploča kao i umjetička izložba omota gramofonskih ploča tj. najbolja idealna rješenja za omote gramofonskih ploča. Pored toga muzička literatura, knjige, katalozi, brošure, posteri. Takođe biće izložene audio kasete i CD diskovi kao nosači modernijeg zvuka tako da ćemo imati šta pokazati i zainteresovati nove generacije. Očekujemo oko 20 izlagača, od toga 3 pravna lica koji su zastupnici određenih brendova i naglašavam učešće izlagača iz inostranstva što podiže naš sajam na nivo međunarodne manifestacije. Broj posjetaca bi po proračunima našeg domaćina trebao da bude preko 10 hiljada što je ozbiljno povećanje i dodatna obaveza za nas da održimo kvalitet manifestacije.

 

Ovo će biti najveći dogadjaj za sve audiofile i zaljubljenike u analogni zvuk. Svi posjetioci će moći da vide gramofone koji su stari 100 i više godina, opremu koja se decenijama mijenjala tj. kako je napredovala, kao i audio opremu, nosače zvuka iz 2019. godine koji su trenutno hit u svijetu.

 

Ne propustite sajam najboljih i najljepših vintage uređaja u Crnoj Gori.

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije