Revolucionarni tretmani za kosu

  02 February 2019

Savršena kosa je san svake žene. Bilo da mijenjamo dužinu, oblik ili boju kose uvijek je cilj sjajna i zdrava kosa. Odgovor je u pravilnoj njezi kose. Zahvaljući raznim tretmanima moguće je vratiti kosi mekoću i sjaj.

Ukoliko imate problema sa masnom kosom idealno riješenje je tretman glinom. Glina je bogata mineralima i hranljivim sastojcima i zato se sve češće koristi za oporavak kose. Njeguje kosu i kožu glave i što je najbitnije prirodna je. Dubinski uklanja i čisti nečistoće iz pora kao i iz začepljenih folikula dlake. Takođe pomaže da se ukloni perut jer hrani kožu glave hranljivim mineralima. Kada se glina nanese, ona polako počinje da se suši i zateže kožu. U toku zatezanja ona rastvara nečistoće i izvlači nataložene toksine, omogućava koži da diše i poboljšava cirkulaciju. Nakon korišćenja kosa je zdravija i mekana , lakše se raščešljava i veoma je nježna na dodir.

Za suvu i oštećenu kosu preporučujemo tretman botoks koji prodire u oštećene djelove površinskog sloja kose, zaglađuje je i obnavlja. Botoks za kosu djeluje tako da popunjava strukturu kose , daje joj sjaj, mekoću i čini je snažnijom i otpornijom. Za ovaj tretman najbolje je posavjetovati se sa frizerom koji može predložiti šišanje ukoliko je kosa previše oštećena i zatim uraditi botoks. Ovaj tretman njeguje kosu putem ampule koja u sebi sadrži formulu baziranu na molekule tečnog stakla. Molikuli prodiru upravo tamo gdje je keratin oštećen - na površini kose. Onda kada prodre u vlas, botoks radi iznutra i baš kao što „ispravlja‟ bore, tako ispravlja i dlaku kose, popunjavajući djelove koji su oštećeni. Ono što se dobije kao rezultat je jaka i zdrava dlaka, pa samim tim i bujnija i sjajnija kosa.Ovo se, između ostalog naročito odnosi na ispucale krajeve. Ime botoks za kosu dobio je zbog načina na koji funkcioniše‒ preparat ispravlja nepravilnosti dlake tako što popunjava mesta koja su oštećena i tako sprečava vlas od uvijanja i pucanja. Prednost botoksa je što  odgovara svakom tipu kose.

U salonu "Anđela" u bloku IX u Podgorici možete naći sve vrste frizersko- kozmetičkih usluga, uživati u prijatnom ambijentu i probati tretmane kose koje imamo u ponudi.

Vera Marović

Sertifikovani profesionalni šminker od strane škole "Natural Beauty Beograd " i sertifikovani kozmetičar od strane škole za kozmetičare "Backstage". Angažovana na velikim modnim događajima ,kao što su : Kotorska smotra mode , Sense of beauty, Izbor za Miss Europe Continental, i Montenegro fashion week, doprinosi svojim talentom za scensku šminku. Takođe se bavi faceartom pa iza sebe ima izložbe u sklopu kulturne večeri ART-ivizam mladih u Kotoru, i organizacije Green Culture u Ulcinju. Zaljubljenik u život, estetiku, umjetnost i prirodu. Veliki audiofil, filmovil, a u slobodno vrijeme voli da putuje, ispija kafu i uživa u društvu najbližih osoba uz gramofonske ploče. Najbolje je opisuje citat "Ja nisam nešto posebno talentovan. Samo sam strastveno radoznao." - Albert Ajnštajn
 
Login to post comments

Popularno

Najnovije

Newsletter

Tag Cloud