Maskara za najvoluminoznije trepavice

  02 June 2019

Želite pune, duge i savršeno uvijene trepavice? Tražite svestranu maskaru za vaše beauty snove?

Želje se ostvaruju: CATRICE na beauty police donosi EYEconista Lash Millionizer Volume maskaru, kako bi osigurali zapanjujuće trepavice. Nova zvijezda u standardnom asortimanu osigurava nevjerovatnih 180% više volumena trepavica, od korijena trepavica do vrhova.

Maskara ne samo da se lako nanosi u nekoliko slojeva za posebno guste trepavice, nego stvara dužinu i daje trepavicama dramatičnu uvijenost. Volumen, dužina i uvijenost koji traju cijeli dan i noć! Ova maskara je zaista svestrana i ispunjava naše snove: donosi voluminozne, duge, uvijene i duboke crne trepavice, sa rezultatima koji traju do 24 sata!

EYEconista Lash Millionizer Volume Maskara pokriva svaku pojedinu trepavicu kada se nanosi, stvarajući efekat otvorenih očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi i Lash Millionizer četkici, savršena definicija bez stvaranja grudvica je jedan od mnogih talenata nove BeautyEYEcon maskare.

Kana Tomašević

Rođenjem i srcem Crnogorka, stilom Italijanka. Jedinstvena, smjela i van okvira. Uspješno balansiram između dva zaista različita posla: finansija i mode, koju vidim kao igru bez granica u kojoj je jedino pravilo biti originalan.Od svog rođenja i prvih koraka, trudila sam se da budem drugačija, svoja. To nekako i ide uz mene i neobično ime koje nosim, a koje sam dobila po svojoj prababi Ikani. Ikana je bila posebna žena, vlasnica prve cetinjske kafane, žena koja je u to vrijeme bila inovator i svjedok da žena može uspjeti u poslu koji je u startu definisan kao „muški“. Kao ona nekad, tako se ja danas trudim da budem samostalna i uspješna žena, koja zna što hoće i vrijedno radi na svom cilju.

Login to post comments

Popularno

Najnovije

Newsletter

Tag Cloud