CATRICE ruževi - za utisak, a ne trag

  11 May 2020

Bez obzira radi li se o jarko crvenoj, cool nude ili nježnoj ružičastoj boji - uzbudljivi ruž je neophodan za sjajan izgled. Za ljubiteljke ruža za usne posebno je važno da ruž može podnijeti bilo koju situaciju, od obroka do nježnih poljubaca. Novi CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer tečni ruž savršen je pratilac za svaki dan ili posebne prilike, jer svojom jedinstvenom non-transfer formulom stavlja fokus na usne i apsolutni je must-have svake kolekcije ruževa. Ostavite utisak, a ne trag, uz CATRICE!

Matt Pro Ink Non-Transfer tečni ruž za usne traje i traje – do 12 sati! Novi, super dugotrajni Matt Pro Ink tečni ruž za usne s moringa maslacem idealan je spoj dugog dana, jer će sigurno preživjeti bilo koju životnu situaciju, bez obzira da li se radi o sastanku, poslovnom ručku ili treningu joge. Njegova tečna tekstura prija i lagana je na usnama. Brzo se suši i ostavlja iza sebe glatu, mat završnicu. Tečni ruž koji ne ostavlja traga dostupan je u ukupno deset boja: od nude do klasičnih crvenih nijansi, a možete ga potražiti u svim Cosmetics marketima.

Kana Tomašević

Rođenjem i srcem Crnogorka, stilom Italijanka. Jedinstvena, smjela i van okvira. Uspješno balansiram između dva zaista različita posla: finansija i mode, koju vidim kao igru bez granica u kojoj je jedino pravilo biti originalan.Od svog rođenja i prvih koraka, trudila sam se da budem drugačija, svoja. To nekako i ide uz mene i neobično ime koje nosim, a koje sam dobila po svojoj prababi Ikani. Ikana je bila posebna žena, vlasnica prve cetinjske kafane, žena koja je u to vrijeme bila inovator i svjedok da žena može uspjeti u poslu koji je u startu definisan kao „muški“. Kao ona nekad, tako se ja danas trudim da budem samostalna i uspješna žena, koja zna što hoće i vrijedno radi na svom cilju.

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije