Moda

Usled pandemije koronavirusa, zaštitne maske su dobile svoj prostor u svijetu mode. Prepoznavši tu potrebu, modne kuće su počele da dizajniraju zaštitine maske od različitih materijala i u interesantnim printovima, stvorivši od njih novi modni trend.

Spoj nespojivog nije ništa novo u modnom svijetu, ali se dešava da pred njim i najhrabriji ustuknu. Viktorija Bekam smatra se stručnjakom za ovaj trend i nebrojeno puta do sada demonstrirala je kako možete da poneste na prvi pogled nespojive dezene i boje, a da to izgleda aposlutno sjajno.

Dok uživamo u sladoledu, ljetnjim haljinama, koktelima i ljetnjim hitovima, misli jure na more. Ako ćete ljeto ili njegov veći dio provesti u gradu, postoji i naličje koje može da bude prilično neprijatno. Pitanje koje često postavljamo u ovim vrelim ljetnjim danima jeste: Šta obući? Djeluje kao jednostavno pitanje, izabraćete najtanje, najbolje komade odjeće koje nosite. Ali, postoje i one situacije kada ne možete da se opredijelite za komade koji najbolje prate visoke temperature. Dobra vijest je da i po velikim vrućinama možete izgledati sređeno, elegantno i trendi, jer je trik u tome da nađete garderobu koja je udobna, komotna i od laganih materijala.

Kakav god stil da volite, svoj outfit ne možete zamisliti bez nekog interesantnog aksesoara, zar ne? Upravo u ovim slatkim, malim detaljima leži i „mudrost“ stila, jer upravo ovi detalji čine naš izgled originalnim i posebnim i izdvajaju nas iz mase. Aksesoari su sastavni dio stajlinga, oni mogu svaki look podići na viši nivo i kompletnom izgledu dati posebnu notu.  Ukusi su različiti, ali ono što je sigurno je to da će vas dobar i zanimljiv modni detalj učiniti kraljicom stila.

Novi programski segment Interakcija: Svijet umjetničkih profesija koji Crnogorsko narodno pozorište organizuje sa studijskim programom Drama i pozorište Fakulteta dramskih umjetnosti ima za cilj animaciju mladih za svijet umjetničkih profesija u polju dramskih umjetnosti. Program u formi predavanja, debata, radionica i konferencija okuplja umjetnike i autore unutar akademske i stručne zajednice iz Crne Gore i regona. Program doprinosi boljem razumijevanju svijeta umjetničkih profesija. Zamišljen je kao mjesto susreta za čitanje i razumijevanje različitih tema unutar svijeta drame i pozorišta.  

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije