Prestižne noći Crne Gore

  06 April 2019

Proleće stiže i ljeto se priblizava. U Podgorici modni guru Srđan Lubarda priprema prestižne manifestacije Montenegro Fashion Week-a. Za jednu malu državu kao sta je Crna Gora, moze se reći da sve elitne ličnosti koračaju njenim crvenim tepihom. Slično  kao što se u Hollywoodu svakog februara dešava na svečanu noc Oskara.

Kao učesnik moram priznati da je bilo zadovoljstvo koje nikad neću zaboraviti. Profesionalizam je na nivou; svaki učesnik obavlja svoje duznosti do poslednje  tačke. Bilo da su u pitanju  šminkeri, frizeri, rasvjeta i muzicka ekipa, pa do prelijepih manekenki Nacionalne Modne Komore Crne Gore, jednostavno sve funkcioniše kao švajcerski sat. Kao novi kreator prihvaćen si kao član jedne velike familije. Iz svog ličnog iskustva ovo mogu reći. Od prve konsultacije uz kafu gdje smo Srdjan i ja  izmislili ime mog novoosnovanog brenda pa sve do mog učesća na NewYork Fashion Week-u. Uzajmno poštovanje je tu. Razlikujući se od ostalih modnih manifestacija Montenegro Fashion Week ima privlačnost za koju će neki pomisliti da je  do medijskog pristupa. Mišljenja sam da je njihova stručnost u biranju novih talenata.

Srđan Lubarda

Ceremonija pocinje, muzika se lagano pojačava. Kreatori jos jednom provjeravaju kreacije koje ce predivne balkanske Amazonke uskoro izvesti. Kao kad kucne zlatni čas; pista se rasvijetli, blicevi sa kamera se upale i 3,2,1 počinje spektakl. Sa elegantnom nježnošcu naših ljepotica koje predstavljaju vizije kreatora, one takodje daju i utemeljenu istaknutost koja samo Nacionalna Modna Komora Crne Gore posjeduje.

 “Lights Camera Action!!!”

Počinje Nedjela Montenegro Fashion.

Ibrahim Vukelj

Rođen i odrastao u NY SAD. Diplomirao muzičku video produkciju i filmografiju na New York film Academy. Član nacionalne modne komore Crne Gore.

Učestvovao na NYFW i MNEFW.

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije