Ibrahim Vukelj

Ibrahim Vukelj

Rođen i odrastao u NY SAD. Diplomirao muzičku video produkciju i filmografiju na New York film Academy. Član nacionalne modne komore Crne Gore.

Učestvovao na NYFW i MNEFW.

Egejsko more, vodeni odsjaj vrijedan gledanja. Raskoš prirodne ljepote obala Atine i Anatolije. Smaragdne vode blistaju veličanstveno na indentičan način na koji se svjetlost odbija od  dijamanta. Večeras je taj dijamant lansiran ka nebu. Rotirajuća Zemlja prati odsjaj Sunca na Mjesecu.

Proleće stiže i ljeto se priblizava. U Podgorici modni guru Srđan Lubarda priprema prestižne manifestacije Montenegro Fashion Week-a. Za jednu malu državu kao sta je Crna Gora, moze se reći da sve elitne ličnosti koračaju njenim crvenim tepihom. Slično  kao što se u Hollywoodu svakog februara dešava na svečanu noc Oskara.

Sunce pozdravla dan među nakićenim stubovima ove Parisijenske građevine sa istovjetnim strasima koju bi voljena osoba prema svojoj srodnoj dusi, posle dugog putovanja, izjasnila.

Kairo, Egipat - Imam elzanom zove vjernike na molitvu. Zora sviće dižući se u poljubac prelijepog neba na kojom se izrazava ljubav. Izmedju pogleda vječne straze, piramide će opet oduševiti novu generaciju posjetilaca kao sta su vjekovima prije. U Parizu jos jedno takozvano čudo priprema sezonsku procesiju kroz ravnodnevnicu koja je Balmainska Ready to wear kolekcija.

Prisjećam se   kolekcije "Haute Couture" 2019 Proljeće/Ljeto, i dalje ne znam što su mislili ljudi da će revija biti jer spektakl definitivno nije bilo. Osim kolekcije velikog Elie Saaba, svaka revija bila je tipična i bez sjaja. Balmain je razočarao, sa izgledom kao duh Kaspera iz crtanih filmova i definitivno nije obožavateljima ispunio očekivanja; sa čudnim okruglim oblinama oko struka (nije kriva manekenka) i maska kao iskusni pčelari, samo mi je na pamet pao drug koji je rekao "Ne znam koji duvan ti pusis?"

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije