Kreacija

Kreacija

Usled pandemije koronavirusa, zaštitne maske su dobile svoj prostor u svijetu mode. Prepoznavši tu potrebu, modne kuće su počele da dizajniraju zaštitine maske od različitih materijala i u interesantnim printovima, stvorivši od njih novi modni trend.

Izložba „Prožimanja“ autorke Irene Vuković biće otvorena 09.06. u Podgorici, u izložbenom prostoru Perjanički dom Centra savremene umjetnosti Crne Gore, u 19 časova.

Spoj nespojivog nije ništa novo u modnom svijetu, ali se dešava da pred njim i najhrabriji ustuknu. Viktorija Bekam smatra se stručnjakom za ovaj trend i nebrojeno puta do sada demonstrirala je kako možete da poneste na prvi pogled nespojive dezene i boje, a da to izgleda aposlutno sjajno.

 Ako ste umorni od rasta unutrašnjih cvijeća u običnim saksijama, možete sami stvarite  kućne mini staklenike - cvijetnog florarijuma. Ovo prilično originalno rješenje će vam omogućiti da lako napravite izvrsnu dekoraciju za svaku prostoriju. Sada ćete naučiti kako napraviti florarij sopstvenim rukama i možete se upoznati sa korak po korak instrukcija za obavljanje ovog zadatka.

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije