Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište

  02 February 2019

Šestu godinu za redom, Crnogorsko narodno pozorište je pripremilo veliku akciju za sve ljubitelje pozorišta "Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište", koja podrazumijeva popust od 50% na ulaznice za sve programe u produkciji CNP-a izuzev premijera. Akcija će trajati tokom februara i marta.

Februarski repertoar CNP-a čine sledeće predstave: “Danzen” Bertlod Breth, režija Damjan Pejanović, “Mamu mu jebem ko je prvi počeo” Dejan Dukovski, režija Luka Kortina, “Don Žuan” Ž. B. P. Molijer, režija Ana Vukotić, “Ženidba” N. V. Gogolj, režija i adaptacija Egon Savin, “Učene žene” Ž. B. P. Molijer, režija Jagoš Marković , “Šćeri moja” Maja Todorović, režija Ana Vukotić, Očevi su grad(ili)”, Boris Liješević i “Zimska bajka”, Viljem Šekspir, režija Dino Mustafić.

Očekuje nas i premijera "Čekajući Godoa" Semjuela Beketa u režiji Diega de Breje, koja će biti izvedena 13februara na Velikoj sceni. Predstava će biti  na repertoaru i 14. i 15. februara.

Ukoliko do sad niste posjećivali pozorište, onda  ovo je pravo vrijeme da se zaljubite u pozorište!

Tijana Lopićić

Svuda je i nigdje, jedinstven spoj nespojivog kroz dijametralne oblasti, gdje sa lakoćom spaja strogu poslovnost kroz ekonomiju i informacione tehnologije sa raspuštenom  kreativnošću kroz pisanje poezije i proze.

Osnivač i izvršni direktor marketing agencije i magazina "KREACIJA".

Login to post comments

Popularno

Najnovije

Newsletter

Tag Cloud