Moda

Egejsko more, vodeni odsjaj vrijedan gledanja. Raskoš prirodne ljepote obala Atine i Anatolije. Smaragdne vode blistaju veličanstveno na indentičan način na koji se svjetlost odbija od  dijamanta. Večeras je taj dijamant lansiran ka nebu. Rotirajuća Zemlja prati odsjaj Sunca na Mjesecu.

Usled pandemije koronavirusa, zaštitne maske su dobile svoj prostor u svijetu mode. Prepoznavši tu potrebu, modne kuće su počele da dizajniraju zaštitine maske od različitih materijala i u interesantnim printovima, stvorivši od njih novi modni trend.

Spoj nespojivog nije ništa novo u modnom svijetu, ali se dešava da pred njim i najhrabriji ustuknu. Viktorija Bekam smatra se stručnjakom za ovaj trend i nebrojeno puta do sada demonstrirala je kako možete da poneste na prvi pogled nespojive dezene i boje, a da to izgleda aposlutno sjajno.

Dok uživamo u sladoledu, ljetnjim haljinama, koktelima i ljetnjim hitovima, misli jure na more. Ako ćete ljeto ili njegov veći dio provesti u gradu, postoji i naličje koje može da bude prilično neprijatno. Pitanje koje često postavljamo u ovim vrelim ljetnjim danima jeste: Šta obući? Djeluje kao jednostavno pitanje, izabraćete najtanje, najbolje komade odjeće koje nosite. Ali, postoje i one situacije kada ne možete da se opredijelite za komade koji najbolje prate visoke temperature. Dobra vijest je da i po velikim vrućinama možete izgledati sređeno, elegantno i trendi, jer je trik u tome da nađete garderobu koja je udobna, komotna i od laganih materijala.

Kakav god stil da volite, svoj outfit ne možete zamisliti bez nekog interesantnog aksesoara, zar ne? Upravo u ovim slatkim, malim detaljima leži i „mudrost“ stila, jer upravo ovi detalji čine naš izgled originalnim i posebnim i izdvajaju nas iz mase. Aksesoari su sastavni dio stajlinga, oni mogu svaki look podići na viši nivo i kompletnom izgledu dati posebnu notu.  Ukusi su različiti, ali ono što je sigurno je to da će vas dobar i zanimljiv modni detalj učiniti kraljicom stila.

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije