Unikatni pokloni keativne djece iz Budve

  19 July 2018

Ovih dana Budva krije nesvakidašnji prizor - mali štand ručno rađenih rukotvorina, a sve je, kako kažu kreativna djeca, počelo kroz igru.

Kako su svi u glas ispričali, Hana, Maja, Ksenija, Balša  i Andrija, igrajući se napravili su radove koji su im se dopadali , a s obzirom na količinu materijala sa kojim su raspolagali, došli su na ideju da iste prodaju turistima.

Da pokažu koliko su ozbljni u svom malom biznisu, odlučili su da investiraju sa kupovinom: markera, flomastera, ljepila i ostalog materijala koji im omogućava izradu a prije svega i veliku zabavu, kažu kroz osmijeh.

Da iznenađenje bude još veće, kao veoma mali ali sada već dovoljno ozbiljni preduzetnici, osmislili su i ime svojoj radnji "Montenegro".

Sa žaljenjem su konstatovali da nismo vidjeli  mnogobrojne rukotvorine koje su već prodali, ali  njihov štand je i dalje krasio niz drugih zanimljiv radova, od školjki i kamenja koje su iscrtavali do papirnih ukrasa.

Jedno je sigurno, da njihov mali ali predivan štand plijeni pažnjom i da će njihovi unikatni radovi pronaći mjesto u mnogobrojnim domovima, koji će nositi sjećanje i čar naše Crne Gore.

Tijana Lopićić

Svuda je i nigdje, jedinstven spoj nespojivog kroz dijametralne oblasti, gdje sa lakoćom spaja strogu poslovnost kroz ekonomiju i informacione tehnologije sa raspuštenom  kreativnošću kroz pisanje poezije i proze.

Osnivač i izvršni direktor marketing agencije i magazina "KREACIJA".

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije