Majčinstvo

  01 April 2019

Majčinstvo je konstantna borba između želje da ostanu tako mali i užitka dok ih posmatramo kako rastu.


Ono je želja da vratimo vrijeme unazad, dok iščekujemo sve više zajedničkih trenutaka. Može biti teško i iscrpljujuće. Može biti zbunjujuće i haotično. Može vas razočarati kada vas neko pita radite li šta. Može vas uvrijediti kada vas pitaju je li beba gladna i je li čista. Možete doći u situaciju da posle 200 neizgovorenih misli, konačno odgovorite da je to vaš “POSAO” i da ne zabadaju nos đe mu nije mjesto.
Možete posle minut jednostavno zaboraviti na sve to, začarani sjajem u očima koje vas posmatraju, neiskvarene odrastanjem. I da, majčinstvo nije bajka. To je haos u kom se samo žena koja je rodila to malo biće može snaći 24/7, bez slobodnog dana i sata, dok je svima oko nje uzbudljivo na pet minuta. 

Ali recite mi da li postoji ljepši haos od toga?

Tijana Osmanagić

Rođena je  jednog varljivog aprila u Nikšiću, za sebe kaže da je dijete proljeća i vjetrova. Vječiti sanjar i zaljubljenik u život. Njena profesija je modni dizajn i dok jedan dio svoje priče ispisuje na odjevnom platnu, namijenjenom hrabrim i samosvjesnim ženama - drugi ipak voli prenijeti mastilom na papir. Vremenom je dio svog dnevnika odlučila prilagoditi i učiniti dostupnim savremenom društvu, u vidu "dnevnika Crnogorskog Sanjara", koji možete čitati na Instagramu.

https://instagram.com/crnogorski_sanjar

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije