OSHEE napici za sportiste i rekreativce

  14 May 2020
Uvoznik i distributer za Crnu Goru "Simplontrade" d.o.o. Uvoznik i distributer za Crnu Goru "Simplontrade" d.o.o.

OSHEE napici su sportska   pića nove generacije, namijenjeni za  ljude koji žive aktivnim životom kao i za one koji praktikuju zdrave stilove života. Tokom  fizičkog vježbanja tijelo gubi tečnost kao i važne vitamine, ugljene hidrate, elektrolite poput natrijuma i kalijuma. U zavisnosti od intenziteta treninga kao i od željenih efekata, OSHEE napici imaju posebno prilagođenu formulu kako biste ostvarili željeni cilj.

 

OSHEE ISOTONIC napitak  je namijenjen osobama  koje imaju jaku aerobnu aktivnost,  čiji treninzi ili aktivnosti zahtijevaju izdržljivost , kao što su: vožnja bicikla, džogiranje, planinarenje, plivanje i druge slične aktivnosti. Odlični su i za sportiste koji treniraju: fudbal, košarku, rukomet, odbojku, vaterpolo, tenis… Može se piti prije i u  toku treninga, a nadoknaditi će  sve neophodne vitamine i minerale, izvršiti rehidrataciju vašeg tijela nadoknađujući  izgubljene elektrolite.

 

OSHEE ISOTONIC KWS FIGHTERS je posebno prilagođena formula za sportiste koji se bave borilačkim vještinama kao što su: karate, boks, džudo,  K1, ultimate fighter, taekwondo…  Zbog visokog intenziteta treniga, napitak značajno podiže  nivo energije u toku treninga, pri tom obezbjeđujući sve neophodne vitamine i minerale, vrši rehidrataciju tijela i nadoknađuje izgubljene elektrolite. 

 

OSHEE ZERO - BEZ ŠEĆERA je napitak namijenjen za osobe koje uz pomoć L – karnitina  žele da  ubrzaju  gubitak masnoća u organizmu a da pri tom očuvaju mišićnu masu. Obezbjeđuje hidrataciju u toku treninga a zbog vitamina i minerala koje sadrže, pomaže u borbi protiv umora, jačanju imunog sistema i doprinosi održavanju normalne metaboličke aktivnosti. Može se piti prije i u toku treninga.

 

OSHEE C500 ENERGY je sportski vitamniski napitak  namijenjen za spotrtise i rekreativce.  Osjetite   moć vitamina C500 i kompleksa vitamina, koji obezbjeđuju povećani nivo energije na prirodan način podižući  imuni sistem. Može se piti prije i u toku treninga.

 

OSHEE VITAMINSKE VODE namijenjene su za sve osobe, bez obzira na fizičku aktivnost. Konzumacijom ovih vitaminskih voda organizam dobija sve potrebne količine magnezijuma, cinka i joda, kao i svih navedenih vitamina koji su potrebni za oporavak organizma i jačanje imunog sistema.

 Brinite i čuvajte  vaše zdravlje, pa neka ovo bude još jedna u nizu zdrava navika za zdrav život.

Tijana Lopićić

Svuda je i nigdje, jedinstven spoj nespojivog kroz dijametralne oblasti, gdje sa lakoćom spaja strogu poslovnost kroz ekonomiju i informacione tehnologije sa raspuštenom  kreativnošću kroz pisanje poezije i proze.

Osnivač i izvršni direktor marketing agencije i magazina "KREACIJA".

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije