Vitaminske vode za jači imunitet

  23 June 2020

Kontinuitrano jačanje imunog sistema je  osnovni preduslov za zdravlje čoveka, kao i za dug i kvalitetan život. Ukoliko naš imuni sistem dobro funkcioniše, on će biti prirodna barijera za sprečavanje virusnih, bakterijskih i drugih infekcija. Jedan od faktora koji utiču na naš imunitet je i optimalna količinina vitamina i minerala koju možemo obezbjeđivati i  iz vitaminskih voda.

Pri izboru vitaminske vode, važno je da obratitite pažnju da budu bez glutena, bez vještačkih boja i aroma kao i bez kontervansa , a da pri tom budu obogaćene sa  potrebnim vitaminima i mineralima. OSHEE vitaminske vode upravo zadovoljavaju sve ove kriterijume.

OSHEE vitaminska voda C 500 sa osvježavajućim prirodnim ukusom limununa i  mente savršena je za vruće ljetnje dane. Osjetićete  moć vitamina C500 i kompleksa vitamina  (A,B3,B6, B7, B12),  koji će povećati nivo energije na prirodan način jačajući vaš imunitet.

OSHEE VITAMINI I MINERALI vitaminska voda ima egzotičan  ukus  crvenog grozđa i zmajskog voća sa dodatkom vitamina (B3,B6, B7, B12), cinka i joda, niske energetske vrijednosti, čija kombinacija je savršena za podizanje imuniteta kao prva linija odbrane od virusa i bakterija.

OSHEE MAGNEZIJUM vitaminska voda sa ukusom limuna i pomorandže i dodatkom vitamina (B3,B5,B6,B9, B7, B12), kao  i magnezijuma, niske energetske vrijednosti, regenerisaće vaš organizam.

OSHEE AFTER PARTY vitaminska voda ima osvježavajući  ukus  manga i pomorandže. Njen  idealan sastav regenerativnih  sastojaka kao što su: 100% kompleks vitamina B, 25% magnezijuma, 25% kalijuma + glukoza,  efikasno refrešuju vaše tijelo. Idealan za “Dan posle”.

 

OSHEE vitaminske vode, pored toga što će vas osvježiti u vrućim ljetnjim danima su i  prijatelj vašeg zdravlja, odnosno jedna zdrava navika za zdrav život.

Tijana Lopićić

Svuda je i nigdje, jedinstven spoj nespojivog kroz dijametralne oblasti, gdje sa lakoćom spaja strogu poslovnost kroz ekonomiju i informacione tehnologije sa raspuštenom  kreativnošću kroz pisanje poezije i proze.

Osnivač i izvršni direktor marketing agencije i magazina "KREACIJA".

Login to post comments

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije