Tijana Osmanagić

Tijana Osmanagić

Rođena je  jednog varljivog aprila u Nikšiću, za sebe kaže da je dijete proljeća i vjetrova. Vječiti sanjar i zaljubljenik u život. Njena profesija je modni dizajn i dok jedan dio svoje priče ispisuje na odjevnom platnu, namijenjenom hrabrim i samosvjesnim ženama - drugi ipak voli prenijeti mastilom na papir. Vremenom je dio svog dnevnika odlučila prilagoditi i učiniti dostupnim savremenom društvu, u vidu "dnevnika Crnogorskog Sanjara", koji možete čitati na Instagramu.

https://instagram.com/crnogorski_sanjar

Majčinstvo je konstantna borba između želje da ostanu tako mali i užitka dok ih posmatramo kako rastu.

Pišem vam o praktičnim zimskim stvarima za bebu koje smo iskoristili kao i o onima koji nismo i za iste smatram da su isključivo  nepotreban trošak. Taj spisak je izuzetno dug, ali ću se potruditi da navedem one najznačajnije:

Često me pitate šta sam uradila po pitanju kupanja bebe, s obzirom na to da sam u 9. mjesecu trudnoće pisala tekst koji je malo začudio neke od vas, dok su se drugi okrenuli “mojoj” teoriji.

Epiziotomija je hirurški zahvat u akušerstvu koji omogućava lakši prolaz novorođenčeta kroz porođajne puteve. U daljem tekstu Vam navodimo kako umanjiti potrenu za epiziotomijom  po savjetima stručnog osoblja.

Vlada velika neinformisanost o čuvanju matičnih čelija iz pupčanika  u našem društvu, a sa druge strane nama koji smo se potrudili da se informišemo, možda sa razlogom ništa nije jasnije.

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije