Ivana Gojković

Ivana Gojković

 Promoter zdravih stilova života, avanturista, vječita putnica, sada sa adresom u Crnoj Gori, sutra ko zna gdje- ističe da je svijet njena kuća. Zaljubljenik je u multikulturalna područja, domaću i azijsku kuhinju, veliki je poštovalac prirode i radoholik.

Po obrazovanju magistar farmacije i specijalista za farmaceutski marketing i menadžment, sa dugogodišnjim korporativnim iskustvom u farmaceutskom biznisu. Ona je i Health Coach, holistički trener za zdrave stilove života, ambasador najveće škole na svijetu u oblasti health coaching-a sa lokacijom u Njujorku, osnivač Healthy Mood projekta i autor Healthy Mood detoks programa. Njena misija je da pomogne onima koji žele da svoje nefunkcionalne životne navike zamjene funkcionalnim, da stvore ravnotežu unutar svog tijela, prihvate i zavole sebe i pronađu pravu ishranu za sebe. Healthy Mood je mjesto na kome ćete kreirati svoj novi, održiv životni stil.

Za sebe voli da kaže da ne podliježe šablonima, njeguje svoju autentičnost i ističe da je ponosna na to što je danas sam svoj gazda.

Raditi na kilogramima znači raditi na svom životu i taj rad donosi mnoge blagoslove i duboke spoznaje, koje nas mijenjaju i čine naš život ugodnijim i lakšim. Dakle, stvari nisu baš tako jednostavne. I ne bi trebalo da ih posmatramo parcijalno, jer se naš organizam ne može tako posmatrati. Nekada od želje da korigujemo kilograme I dovedemo našu figure do savršenstva, dođemo do toga da je uzrok nagomilanih kilograma prisutan na mnogo dubljem nivou. Nekada je neophodno da se usaglasimo sa sobom, da pomirimo duboko pohranjenje emocije u nama, da ih otpustimo I tek onda se ti silni kilogrami počnu topiti.

Našem mozgu je potrebna vježba, društvena povezanost i dobra ishrana da bi adekvatno funkcionisao. Iako hrana koju nalazimo na našem tanjiru može da pomogne u zaštiti mozga od oštećenja i da pruži izvrsnu podršku u efikasnom funkcionisanju, primarna hrana – to jest ispunjenje društvenog života, stimulativna karijera i obrazovanje, emocionalna povezanost i povezanost koju imamo sa nama samima – takođe je važan aspekt dobrog neurološkog zdravlja.

Dobra vijest je da se celulit zaista lijepo može kontrolisati, ona manje dobra vijest je da se teško možemo istog zauvijek osloboditi.

A složićete se da je san svake žene vitka figura i tijelo bez celulita.

Čišćenje tijela od toksina je neophodan dio procesa kojeg svrstavamo pod okrilje zdravih stilova života. Detox, kako se popularno zove u 21. vijeku, je čišćenje organizma od svih štetnih materija koje smo unijeli u organizam putem hrane, alkohola, duvana, lijekova. Procesom detoksikacije odmaramo organizam od novog unošenja štetnih materija, odmaramo cijeli digestivni trakt od varenja, pojačavamo eliminaciju vode iz organizma i ostavljamo prostor organizmu da poveća broj bijelih krvnih zrnaca, a samim tim ojača naš imuni sistem. Na taj način se obnavlja naša crijevna flora, smanjuju se oteknuća, nadutosti, čisti se koža, čiste se misli, pojačava se kvalitet sna, pojačava se energija I vitalnost I dolazi do redukcije tjelesne mase, kao rezultat ovog procesa.

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije