Tijana Lopićić

Tijana Lopićić

Svuda je i nigdje, jedinstven spoj nespojivog kroz dijametralne oblasti, gdje sa lakoćom spaja strogu poslovnost kroz ekonomiju i informacione tehnologije sa raspuštenom  kreativnošću kroz pisanje poezije i proze.

Osnivač i izvršni direktor marketing agencije i magazina "KREACIJA".

U Crnoj Gori se često govorilo da trebamo da biramo manje zlo od dva zla. Sa promjenom vlasti građani Crne Gore jasnije nego ikada mogu vidjeti da nam se nadvilo ono najveće zlo, gdje "Božje" sluge Srpske pravoslavne crkve ne poznaju  granice.

Kontinuitrano jačanje imunog sistema je  osnovni preduslov za zdravlje čoveka, kao i za dug i kvalitetan život. Ukoliko naš imuni sistem dobro funkcioniše, on će biti prirodna barijera za sprečavanje virusnih, bakterijskih i drugih infekcija. Jedan od faktora koji utiču na naš imunitet je i optimalna količinina vitamina i minerala koju možemo obezbjeđivati i  iz vitaminskih voda.

OSHEE napici su sportska   pića nove generacije, namijenjeni za  ljude koji žive aktivnim životom kao i za one koji praktikuju zdrave stilove života. Tokom  fizičkog vježbanja tijelo gubi tečnost kao i važne vitamine, ugljene hidrate, elektrolite poput natrijuma i kalijuma. U zavisnosti od intenziteta treninga kao i od željenih efekata, OSHEE napici imaju posebno prilagođenu formulu kako biste ostvarili željeni cilj.

Marketing agencija i magazin "KREACIJA" nudi sledeće usluge:

  • PR konstalting i medijsko zastupanje;
  • Oglašavanje na portalu Kreacija;
  • Izdrada sajtova ;
  • Kreiranje Booking i Tripadviser naloga uz  fotografisanje Vašeg objekta;
  • Vođenje društvenih mreža;
  • Kreiranje kampanja sa plaćenim oglašavanjem: Facebook, Instagram i Google AdWords;
  • Dizajn logo-a sa i bez knjige grafičkog standarda;
  • Dizajn vizit kartica, memoranduma...
  • Dizajn kataloga, brošura, flajera... 
  • Prelom knjige, časopisa, korica.

Neka Vaša želja bude naša kreacija.

U korak sa razvojem tehnologije, primarno mjesto sve sigurnije zauzima digitalni marketing, koji predstavlja budućnost online poslovanja. Kroz protokol standardizacije društvenih mreža uz izradu marketing strategije, kao  i korišćenjem dodatnih marketinških alata, vaš brend će zasigurno ojačati i biti vidljiv što većoj grupi vaših potencijalnih klijenata/kupaca.

U zavosnosti od vaših potreba, u mogućnosti smo optimizovati paket digitalnog marketinga uz koji ćete ostavriti najbolje rezultate.

 

Neka Vaša želja bude naša kreacija.

Popularno

Pretraga

Newsletter

Društvene mreže

Follow Us

Najnovije